Onderhoud_Oplossingen_Voor_WKK_Header_NL
  1. Home
  2. > Knowledge Centre
Blogs

Onderhoud-oplossingen voor eigen energieopwekking op locatie

Haal het maximale uit uw WKK met onderhoud door Centrica Business Solutions

Voor veel bedrijven is energie opwekken op de eigen locatie een belangrijke manier om meer zelfvoorzienend te worden op energiegebied. Ook helpt dit hen om efficiënter en duurzamer te werken. Een WKK vergt echter wel grote investeringen. Daarom is het zaak dat de installatie gegarandeerd goed werkt. Op die manier kan immers in korte tijd het maximale rendement worden behaald. 

Goed onderhoud vormt de sleutel tot een lange levensduur van een WKK. Onderhoud dient nauwkeurig en continu te worden uitgevoerd. Dit draagt ook bij aan een maximale productie en een hoge efficiency van de installatie in combinatie met een optimale besparing. Immers: iedere storing heeft direct invloed op het resultaat en het rendement van de investering.

Wat als een installatie het einde van zijn levenscyclus heeft bereikt?

Bij regelmatig en goed onderhoud kan een WKK ongeveer tien jaar optimaal blijven draaien. Daarna hoeft niet meteen de hele installatie te worden vervangen. Het is mogelijk om een check uit te voeren, om inzicht te krijgen in wat nodig is om de WKK weer optimaal te laten renderen. Centrica Business Solutions zorgt er in dit geval voor dat het benodigde onderhoud goed en effectief wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om de revisie van afzonderlijke componenten - zoals de dynamo en de moto - of de vervanging hiervan. 

Download onze nieuwe O&M-brochure en ontdek wat goed onderhoud kan opleveren en hoe u gegarandeerd bent van een optimaal WKK-rendement.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Meld u aan om onze driemaandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen:

  • Updates over duurzaamheid en hernieuwbare energie
  • Inzichten in onze energieoplossingen en de bredere energiemarkt
  • Ons laatste nieuws, blogs, case studies en evenementen

Door een formulier in te vullen, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Centrica Business Solutions zoals beschreven in het Privacybeleid. Centrica Business Solutions stuurt u regelmatig een nieuwsbrief en ander marketingmateriaal waarvan wij denken dat het voor u relevant is. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.